Companions in Healing er en Jesus orden der udgøres af en gruppe mennesker med forskellig baggrund, som har et fælles ønske om at heale, en orden som hjælper mennesker i nød.

Når en sådan gruppe af ligesindede sidder sammen i en cirkel, åbnes hjerterne for det guddommelige healingslys, og medens de arbejder sammen, er de Companions in Healing, altså et healingsfællesskab. Gruppen guides til at forme et fælles legeme af mennesker, der samarbejder for at heale dem der ønsker fjernhealing, dem der er en del af gruppen og dem i verden der lider nød.

Vi arbejder i hjertestrømmen fra det Guddommelige Lys med fjernhealing, gruppehealing og healing af Jorden. Alle er velkomne til at deltage i Companions in Healing tjenester, uanset tro, race og politisk overbevisning, eneste forudsætning er et ønske om at hjælpe sine medmennesker eller om selv at modtage hjælp.

Ønsker du at modtage gruppehealing, kan du komme til Companions in Healing tjenester, se kalenderen for tider.

Ønsker du at modtage fjernhealing, kan du skrive dig i fjernhealingsbogen eller sende en e-mail for at blive skrevet i fjernhealingsbogen.