Healingscirklen Magdalene og Jesus Stjerne er en Magdalene orden, et sted hvor ligesindede mennesker samles for at arbejde med Maria Magdalene og Mesteren Jesus healingslys, for at bringe forløsning, tilgivelse og opløftelse til mennesker. Magdalene ordenen hjælper mennesker i nød, gennem meditation, bøn, tjeneste og healing.

Her i starten af Vandbærerens tidsalder, er vi med til at bringe balance ind i strømmen af vore maskuline og feminine aspekter, som over de sidste fire til fem tusinde år, har arbejdet fra hver sin ende af spektret. Vandbærerens tidsalder er tiden, hvor universets kærlighed manifesteres gennem en strøm af godhed og venlighed, og den violette stråle bringer retfærdighed, giver ændringer og skaber balance.

Magdalene arbejder specielt med at bringe healing, frihed og retfærdighed, og at tænde det guddommelige feminine princip i mennesket. Hun levendegør den trefoldige flamme i vores hjerter, så vi lettere kan tilgive andre samt os selv og bringe healing til de sidste totusinde års lidelser. Særligt der hvor stive patriarkalske holdninger har undertrykt og mishandlet det feminine princip.

Maria Magdalene og Mesteren Jesus har gået hånd i hånd i evigheder på denne planet og hjulpet os med at forløse de byrder, vi bærer på. I healingscirklen kan du lægge alle dine byrder i Deres Lys og Kærlighed. Og tillade Dem at omfavne dig og løfte dig ud af fortidens byrder, ind i fred, frihed og balance i din nye fremtid. Bliv healet i Deres Kærlighed og Lys nu.

Healingscirklen retter sig mod nutidens verden, så Magdalene igen kan vandre frit iblandt os, at hendes sandhed kan blive åbenbaret for alle, der ønsker det. Hun er opstanden, og du kan bruge Hendes navn til at modtage Hendes Lys og Kærlighed.

Healingscirklens aktiviteter er åbne og alle velkommen. Der kræves ingen særlige forudsætninger, alene ønsket om at heale mennesker i nød eller ønsket om selv at blive healet.

"Open your heart and feel Her Love.
Open your heart and be healed in His Light.
Open to the Fire of Their Love.
Let the fire ignite the Threefold Flame in your heart
and bring into balance your Divine Masculine and Feminine aspects."