Companions in Healing er en Jesus orden der udgøres af en gruppe mennesker med forskellig baggrund, som har et fælles ønske om at heale, en orden som hjælper mennesker i nød.

Når en sådan gruppe af ligesindede sidder sammen i en cirkel, åbnes hjerterne for det guddommelige healingslys, og medens de arbejder sammen, er de Companions in Healing, altså et healingsfællesskab. Gruppen guides til at forme et fælles legeme af mennesker, der samarbejder for at heale dem der ønsker fjernhealing, dem der er en del af gruppen og dem i verden der lider nød.

Vi arbejder i hjertestrømmen fra det Guddommelige Lys med fjernhealing, gruppehealing og healing af Jorden. Alle er velkomne til at deltage i Companions in Healing tjenester, uanset tro, race og politisk overbevisning, eneste forudsætning er et ønske om at hjælpe sine medmennesker eller om selv at modtage hjælp.

Ønsker du at modtage gruppehealing, kan du komme til Companions in Healing tjenester, se kalenderen for tider.

Ønsker du at modtage fjernhealing, kan du skrive dig i fjernhealingsbogen eller sende en e-mail for at blive skrevet i fjernhealingsbogen.

Heart Flow Healingscenter København - http://www.heartflow.eu

Heart Flow Healingscenter Varde - http://www.heartflow.dk/

Heart Flow Worldwide - http://www.heartflow.org/

Teosofisk Fellowship København - http://www.teosofiskfellowship.dk/

The Theosophical Fellowship - http://www.theosophical.net.au/index.htm

ArtAlexander - http://www.artalexander.com/

White Lotus, Art & Music - http://www.ArtAndMusic.dk/


Aktiviteterne i denne kalender er åbne for alle der ønsker at hjælpe deres medmennesker i nød og alle der ønsker healing.

08-01-2019 kl. 19:00 Companions in Healing Tjeneste
05-02-2019 kl. 19:00 Healingscirklen Magdalene og Jesu Stjerne
05-03-2019 kl. 19:00 Companions in Healing Tjeneste
02-04-2019 kl. 19:00 Healingscirklen Magdalene og Jesu Stjerne
07-05-2019 kl. 19:00 Companions in Healing Tjeneste
04-06-2019 kl. 19:00 Healingscirklen Magdalene og Jesu Stjerne
03-09-2019 kl. 19:00 Healingscirklen Magdalene og Jesu Stjerne
01-10-2019 kl. 19:00 Companions in Healing Tjeneste
05-11-2019 kl. 19:00 Healingscirklen Magdalene og Jesu Stjerne
03-12-2019 kl. 19:00 Companions in Healing Tjeneste
07-01-2020 kl. 19:00 Healingscirklen Magdalene og Jesu Stjerne

Alle aktiviteter foregår i Heart Flow Healingscenter, Sankt Peders Stræde 27B 3.sal, 1453 København K.

Vil du at vide mere om eller har du spørgsmål til Healingscirklen Magdalene og Jesu Stjerne, er du velkommen til at sende en mail på This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Healingscirklen Magdalene og Jesus Stjerne er en Magdalene orden, et sted hvor ligesindede mennesker samles for at arbejde med Maria Magdalene og Mesteren Jesus healingslys, for at bringe forløsning, tilgivelse og opløftelse til mennesker. Magdalene ordenen hjælper mennesker i nød, gennem meditation, bøn, tjeneste og healing.

Her i starten af Vandbærerens tidsalder, er vi med til at bringe balance ind i strømmen af vore maskuline og feminine aspekter, som over de sidste fire til fem tusinde år, har arbejdet fra hver sin ende af spektret. Vandbærerens tidsalder er tiden, hvor universets kærlighed manifesteres gennem en strøm af godhed og venlighed, og den violette stråle bringer retfærdighed, giver ændringer og skaber balance.

Magdalene arbejder specielt med at bringe healing, frihed og retfærdighed, og at tænde det guddommelige feminine princip i mennesket. Hun levendegør den trefoldige flamme i vores hjerter, så vi lettere kan tilgive andre samt os selv og bringe healing til de sidste totusinde års lidelser. Særligt der hvor stive patriarkalske holdninger har undertrykt og mishandlet det feminine princip.

Maria Magdalene og Mesteren Jesus har gået hånd i hånd i evigheder på denne planet og hjulpet os med at forløse de byrder, vi bærer på. I healingscirklen kan du lægge alle dine byrder i Deres Lys og Kærlighed. Og tillade Dem at omfavne dig og løfte dig ud af fortidens byrder, ind i fred, frihed og balance i din nye fremtid. Bliv healet i Deres Kærlighed og Lys nu.

Healingscirklen retter sig mod nutidens verden, så Magdalene igen kan vandre frit iblandt os, at hendes sandhed kan blive åbenbaret for alle, der ønsker det. Hun er opstanden, og du kan bruge Hendes navn til at modtage Hendes Lys og Kærlighed.

Healingscirklens aktiviteter er åbne og alle velkommen. Der kræves ingen særlige forudsætninger, alene ønsket om at heale mennesker i nød eller ønsket om selv at blive healet.

"Open your heart and feel Her Love.
Open your heart and be healed in His Light.
Open to the Fire of Their Love.
Let the fire ignite the Threefold Flame in your heart
and bring into balance your Divine Masculine and Feminine aspects."